Adidas ZX 5K sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas ZX 5K

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas ZX 5K.

De Adidas ZX 5K sneakers zijn een geslaagde mix van verleden, heden en toekomst. Het valt niet mee om deze sneakers te omschrijven en dat zijn precies de sneakers waar de Sneakerbaron dol op is. De Adidas ZX 5K sneakers zijn eigenzinnige sneakers met een sterk karakter. Deze telg uit de Adidas ZX-familie staat graag in de spotlights en komt niet graag op het tweede plan te staan. Andere leden van deze illustere familie zijn onder andere de Adidas ZX 2K sneakers en de Adidas ZX 1K Boost sneakers.

De ZX 5K's zien er aan één kant heel futuristisch uit. De wrap van doorschijnend TPU-materiaal om de middenzool is hiervan het bewijs. Aan de andere kant hebben deze sneakers een flinke dosis retro meegekregen van hun ontwerpers. Het model is gebaseerd op de klassieke ZX-sneaker zoals die vele jaren terug werd geïntroduceerd. Het bovenwerk van de schoen is opgebouwd uit verschillende lagen. Mesh en suède worden stijlvol gecombineerd en spelen een belangrijke rol bij de uitstekende pasvorm en fit van de schoen. Ook de vetersluiting draagt hier zijn steentje aan bij. Duidelijk te zien is dat de hak van de schoen versterkt is. Aan support dan ook geen gebrek. Een treklusje in contrasterende kleur aan de hiel geeft deze sneaker een ietwat speelse twist. Net zoals bij de Adidas ZX 750 sneakers en de Adidas ZX 700 sneakers levert de tussenzool je optimale demping. Het profiel op de rubberen loopzool staat garant voor maximale tractie en wendbaarheid. De Adidas ZX 5K sneakers dagen je uit. Ga jij de uitdaging aan en worden dit jouw nieuwe kicks?