Adidas Puremotion sneakers

41 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Puremotion

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Puremotion.

Sneakers zonder al teveel toeters en bellen, maar wel echte topsneakers? Dat zijn de Adidas Puremotion sneakers. De designers van het Duitse sport- en vrijetijdsmerk hebben weer een paar dikke sneakers afgeleverd. De Sneakerbaron vertelt je natuurlijk graag iets meer over de Adidas Puremotion sneakers, te beginnen met het bovenwerk van de schoen. Dit upper is gemaakt van textiel, primeknit. Dit primeknit is bijzonder soepel en vormt zich dan ook makkelijk naar je voet. Het materiaal is verstevigd, zodat een goede steun en stabiliteit gewaarborgd zijn. Het klassieke vetersysteem telt zes veteroogjes die niet in lijn zijn geplaatst. Dit geeft de schoen een ietwat speelse uitstraling. Op de hiel en de tong tref je een handig lusje aan, wat voornamelijk tot doel heeft het aantrekken van de Puremotions zo gemakkelijk mogelijk te maken. De hak van de schoen is versterkt om je nog meer ondersteuning te bieden.

De responsieve demping van deze Adidasjes mag je met een gerust hart superieur noemen. Verantwoordelijk hiervoor is de Cloudfoam-middenzool, waardoor je het gevoel hebt op kussentjes te lopen, ongeacht de ondergrond. De synthetische buitenzool heeft een profiel van vierkante noppen die je uitstekende grip bieden. De Adidas Puremotion sneakers vallen klein uit, dus bestel ze een maatje groter dan je reguliere schoenmaat.