Adidas Kiellor sneakers

21 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Kiellor

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Kiellor.

Onder de noemer Adidas Originals brengt het Duitse sport- en vrijetijdsmerk een aantal hele dikke sneakers op de markt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Adidas Kiellor sneakers? Volgens de Sneakerbaron een hele hippe sneaker die aan alle kanten fun uitstraalt. Van dit soort sneakers kun je eenvoudigweg niet genoeg krijgen. De Adidas Kiellor sneakers hebben een ietwat brede pasvorm. Dankzij het soepele, lederen bovenwerk weet de schoen zich moeiteloos aan te passen aan de contouren van je voet en ervaar je een comfortabele fit. Wat ook al zo comfortabel is, dat is de voering van de Kiellor’s die bestaat uit synthetisch leer dat heerlijk zacht aanvoelt.

Ook aan het loopcomfort van deze sneakers is veel aandacht besteedt. De EVA-middenzool geeft je, in nauwe samenwerking met de Torsion-bar, maximale demping. De geribbelde rubberen loopzool is verantwoordelijk voor zowel grip als wendbaarheid. De flexgroeven die in de zool zijn aangebracht zorgen er voor dat je ook niets te klagen hebt over de flexibiliteit van de Adidas Kiellor sneakers. Fun en stijl met elkaar combineren? Ga dan voor deze dikke sneaker!