Adidas VL Court 2.0 sneakers

104 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas VL Court 2.0

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas VL Court 2.0.

De Adidas VL Court 2.0 sneakers domineren de straat. Hier zijn ze dan ook vaak te vinden. Meest favoriete plek van deze sneakers? Het skatepark natuurlijk! De Sneakerbaron is regelmatig op zijn Adidas VL Court 2.0 sneakers te spotten als hij de show steelt in de halfpipe. Deze dikke sneakers zijn populair bij extreme sporters als freerunners en skaters. Behoor je niet tot deze groep? Helemaal niet erg, want deze ‘streetsneakers’ voelen zich ook aan jouw voeten meer dan thuis.

Het bovenwerk van de VL Court 2.0’s is gemaakt van synthetisch leer en suède. Materiaal dat zowel soepel als stevig is. Ter hoogte van de neus is een T-vormige overlay op het bovenwerk aangebracht, die slijtage van deze gevoelige plek tegengaat. De instap is gevoerd met textiel, net als de binnenzijde van de schoen. Comfort is dan ook dik in orde. De uitneembare OrthoLite® Float-binnenzool reguleert vocht en voorziet je van een aangename demping. De rubberen buitenzool is versterkt om ook op deze plek slijtage zoveel mogelijk tegen te gaan. Het profiel op de zool geeft je maximale grip en zorgt ervoor dat je feeling houdt met je board. Zo kun je optimaal performen en shinen. De Adidas VL Court 2.0 sneakers hebben een normale pasvorm. Bestel ze dus gewoon in je reguliere schoenmaat.