Adidas SL 72 sneakers

66 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas SL 72

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas SL 72.

De Adidas SL 72 sneakers zijn sneakers met een rijke historie. En daar houdt de Sneakerbaron van! Want wist je dat het getal ‘72’ in het geval van de Adidas SL 72 sneakers verwijst naar de Olympische Spelen van 1972 in München? De Olympische Spelen zijn natuurlijk het ultieme podium om te shinen en dat hebben deze sneakers volop gedaan. Maar ook vandaag de dag pakken deze sneakers graag het podium. De SL 72’s zijn bijzonder stijlvolle sneakers en staan graag in de spotlights. Het bovenwerk van de schoen bestaat uit suède en nylon.

De pasvorm is prettig en comfortabel, mede dankzij de 7-gaats vetersluiting. De EVA middenzool is voorzien van Adidas branding, als stijlvol detail. Over branding gesproken, de ‘three stripes’ pronken uiteraard vol trots op de zijkant van de schoen. Het binnenwerk voelt comfortabel aan, met een inlegzool die bijdraagt aan demping en support. De rubberen loopzool is slijtvast en voorzien van een profiel dat je wendbaarheid en grip verschaft. De retro looks van de Adidas SL 72 sneakers is van alle tijden. Laat zien dat je gevoel hebt voor stijl en klasse en maak een keuze uit één vintage colorways.