Adidas ZX 4000 sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas ZX 4000

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas ZX 4000.

Adidas lanceerde in het midden van de jaren tachtig een revolutionaire serie running shoes, de Adidas ZX sneakers. Deze illustere schoen is nu terug van eigenlijk nooit weggeweest. De Adidas ZX 4000 sneakers doen het hart van de Sneakerbaron sneller kloppen. Gewoon omdat dit hele dikke sneakers zijn. Maar zeker ook vanwege de geschiedenis en prestaties van het origineel. De Adidas ZX 4000 sneakers hebben er geen enkele moeite mee als ze worden aangeduid als retrosneakers. Andere leden van de Adidas ZX-familie zijn Adidas ZX 2K sneakers en de Adidas ZX 8000 sneakers.

De frisse retrolook geeft deze sneakers een heel eigen uitstraling en karakter. De ZX 4000’s hebben een stijlvol vintage bovenwerk dat een combi is van suède en modern, ventilerend mesh. Aan de zijkant van de schoen zijn perforaties aangebracht, voor nog meer ventilatie. De instap is, mede dankzij de gewateerde kraag, gemakkelijk en comfortabel. De demping van deze sneaker is uitstekend. Natuurlijk had je ook niets anders dan dit verwacht. De EVA middenzool is hier voor een groot deel verantwoordelijk voor. Het profiel op de rubberen loopzool is dusdanig dat perfecte grip en wendbaarheid de volstrekt normaalste zaak van de wereld voor je zijn. Precies zoals dit ook het geval is bij de Adidas ZX 1K Boost sneakers en de Adidas ZX 700 sneakers. De Adidas ZX 4000 sneakers zijn tijdloos en willen graag ook aan jouw sneakercollectie toegevoegd worden.