Adidas ZX 4000 sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas ZX 4000

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas ZX 4000.

Adidas lanceerde in het midden van de jaren tachtig een revolutionaire serie running shoes, de Adidas ZX. Deze illustere schoen is nu terug van eigenlijk nooit weggeweest. De Adidas ZX 4000 sneakers doen het hart van de Sneakerbaron sneller kloppen. Gewoon omdat dit hele dikke sneakers zijn, maar zeker ook vanwege de geschiedenis en prestaties van het origineel. De Adidas ZX 4000 sneakers hebben er geen enkele moeite mee als ze worden aangeduid als retrosneakers.

Tenslotte is hier niets aan gelogen. De ZX 4000’s hebben een stijlvol vintage bovenwerk dat een combi is van suède en modern, ventilerend mesh (textiel). Aan de zijkant van de schoen zijn voor een optimale ventilatie perforatiegaatjes aangebracht, ter ondersteuning van het ventilerende mesh. De instap is gemakkelijk en comfortabel, mede dankzij de gevoerde kraag. De demping van deze sneaker is als vanouds uitstekend, waar de EVA middenzool voor een groot deel verantwoordelijk voor is. Het profiel op de rubberen loopzool is dusdanig dat perfecte grip en wendbaarheid de volstrekt normaalste zaak van de wereld voor je zijn. De Adidas ZX 4000 sneakers zijn tijdloos en willen graag ook aan jouw sneakercollectie toegevoegd worden.