Adidas Ozrah sneakers

25 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Ozrah

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Ozrah.

Welkom in de toekomst, aldus de Adidas Ozrah sneakers. Deze dikke sneakers zijn futureproof met een knipoog naar het verleden. En laat dat nu net de sneakers zijn waar de Sneakerbaron fan van is. Deze sneakers ademen snelheid en actie en dat is precies wat ze van jou eisen. Inderdaad, want vragen, daar doen de Adidas Ozrah sneakers niet aan. Geïnspireerd op de Adidas Ozweego sneakers, maar hebben toch een geheel eigen karakter en uitstraling.

De Ozrah's gaan net zo graag hardlopen als met je mee naar de sportschool. En ben je hier beide niet van? Geen probleem, want ook als je de stad in gaat, zijn ze maar wat graag je maatje. Het upper van de schoen bestaat uit onder andere uit textiel en TPU-constructie. Suède overlays bij de neus voegen stijl aan de schoen toe. Een treklusje aan de hiel maakt aantrekken van de schoen makkelijk. De normale vetering laat je zelf bepalen wat voor jou de ideale fit is. Net als bij de Adidas Falcon sneakers is de hak versterkt. Hierdoor ervaar je uitstekende stabiliteit. In de tussenzool is de gepatenteerde Adiprene-demping verwerkt. Deze tref je ook aan bij de Adidas Ozelia sneakers. Natuurlijk is deze demping responsief, waardoor je het gevoel hebt op kussentjes te lopen. Het gevarieerde profiel op de rubberen loopzool voert vocht en vuil snel af. Het resultaat? Maximale grip! De veelzijdige Adidas Ozrah sneakers zijn deels gemaakt van gerecyclede materialen en dragen zo bij aan een betere wereld.