Adidas Niteball sneakers

51 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#adidasniteball

Onder de loep Adidas Niteball

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Niteball.

Zin in een beetje actie? Of ga je toch liever met je vrienden de straat op om te chillen? Wat je ook gaat doen, de Adidas Niteball sneakers gaan graag met je mee. Wat een dikke sneakers zijn dit zeg! De Sneakerbaron is fan, omdat stijl en sportiviteit elkaar moeiteloos vinden in deze sneaker. De Adidas Niteball sneakers hebben een retrolook, net zoals de Adidas Lowertree sneakers, de Adidas Broomfield sneakers en de Adidas SL 80 sneakers die hebben. Stuk voor stuk moderne sneakers met een knipoog naar het verleden.

De Niteball's zien er retestrak uit met een fraai, gevarieerd bovenwerk. Het upper is een mix van materialen, waaronder leer en het ademende mesh. De schoen heeft een normaal vetersysteem dat bijdraagt aan de uitstekende fit van de schoen. Het logo op de tong van de schoen kun je er afhalen, geeft de schoen direct een andere look. Handig als je van een beetje afwisseling houdt. De 'three stripes' zijn, net als andere details op het upper, reflecterend. De verstevigde hak zorgt voor maximale support en stabiliteit, met behoud van flexibiliteit. Het comfortabele inner van de schoen bestaat uit een ergonomisch voetbed en een voering van ademend textiel. Deze sneakers hebben, net als de Fila Disruptor sneakers en de Puma Cell Stellar sneakers, een fraaie chuncky zool. Dankzij het Lightstrike Foam in de tussenzool beschik je altijd en overal over superieure, responsieve demping. Het loopvlak heeft een gevarieerd profiel dat je nooit in de steek laat. Grip en wendbaarheid zijn dan ook een zekerheidje. De Adidas Niteball sneakers draag je waar en wanneer het jou uitkomt.