Adidas ZX 8000 sneakers

142 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#adidaszx8000

Onder de loep Adidas ZX 8000

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas ZX 8000.

De Adidas ZX 8000 sneakers zijn moderne sneakers met een knipoog naar het verleden. Precies de sneakers waar de Sneakerbaron zo dol op is. Natuurlijk is het geen verrassing voor je dat de Adidas ZX 8000 sneakers echte retrosneakers zijn. Het model met het lijnenspel van de klassieke running shoe verraadt dit al direct. En dat is helemaal niet erg, want deze schoen is trots op zijn afkomst. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van mesh, dat zorgt voor optimale ventilatie. Op dit bovenwerk tref je suède overlays aan, die de ZX 8000’s een tikkeltje klasse meegeven.

Deze sneakers zitten zeer comfortabel, mede dankzij de gewatteerde kraag en tong. De klassieke vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoen zo strak aan kunt trekken als jij prettig vindt. De pasvorm is uitstekend, want de schoen voegt zich makkelijk naar je voet. Je ervaart meer dan voldoende steun en stabiliteit, zonder dat zaken als flexibiliteit en wendbaarheid hierbij in het gedrang komen. De EVA-middenzool bied je optimale demping en de rubberen loopzool geeft je maximale grip. Met andere woorden, dikke sneakers hoor, die Adidas ZX 8000 sneakers!