Adidas EQ21 sneakers

67 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas EQ21

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas EQ21.

Sneller lopen dan je ooit hebt gedaan, maar met minder inspanning? Dat doe je wanneer je kiest voor de Adidas EQ21 sneakers. Deze fraaie, sportieve sneakers willen maar één ding en dat is....gaan. De Sneakerbaron draagt ze regelmatig asl hij gaat hardlopen en is maar wat blij met deze sneakers. De Adidas EQ21 sneakers zijn dan ook runners van het eerste uur, net als de Adidas Ultra Boost sneakers en de Adidas Supernova sneakers.

Een groot voordeel van de EQ21's is het lichte gewicht. Hierdoor heb je simpelweg minder mee te dragen en dat komt je performance direct ten goede. Voor de schoen zijn dan ook alleen lichte materialen gebruikt, waaronder ventilerend mesh in het upper. Het vetersysteem heeft slechts vier veteroogjes en zorgt voor een uitstekende pasvorm en fit. Het gestroomlijnde model voorziet je van zeer goede support en stabiliteit. De ietwat hogere hielsluiting draagt hier graag zijn steentje aan bij. De voering van textiel is comfortabel en belangrijk voor de goede vochtregulatie aan de binnenzijde. Ook het voetbed is comfortabel en bovendien licht dempend. Maar hoofdverantwoordelijk voor de responsieve demping van de schoen is de Bounce-technologie die verwerkt is in de opvallende, dikke tussenzool. Deze technologie vind je ook terug in de Adidas Alphabounce sneakers en de Adidas Microbounce sneakers. De rubberen buitenzool heeft een profiel dat vocht snel afvoert en je voorziet van optimale grip. Naast hardlopen vinden de Adidas EQ21 sneakers het ook erg leuk om met je mee te gaan naar de sportschool.