Adidas Team Court sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Team Court

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Team Court.

De Adidas Team Court sneakers zijn gave retrosneakers die zin hebben in anno nu. De Sneakerbaron loves them en zo erg zelfs dat hij verschillende colorways van deze sneaker in zijn sneakercollectie heeft opgenomen. De Adidas Team Court sneakers zijn duidelijk geïnspireerd op de klassieke tennisschoen, zoals je deze veel zag in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Tijdloze sneakers die ook vandaag de dag graag laten zien dat ze nog steeds helemaal hip, hot and happening zijn. En dat zijn ze!

Inzoomend op de schoen leert dat het bovenwerk is gemaakt van mesh materiaal. Geen (te) warme voeten dus, want zoals je vast en zeker weet laat dit materiaal lucht door. Aan de zijkant van de schoen tref je de ‘drie strepen’ van het merk aan. Suede overlays en een 7-gaats vetersluiting maken het bovenwerk van de Team Court’s compleet. De kraag van de schoen is gewatteerd en dat zorgt voor een comfortabele instap en prettig draagcomfort. De rubberen zool geeft je demping en stabiliteit en kan bovendien tegen een stootje. De Adidas Team Court sneakers zijn verkrijgbaar in een flink aantal vintage colorways.