Adidas Court Tourino sneakers

46 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Court Tourino

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Court Tourino.

De Adidas Court Tourino sneakers zijn gemaakt voor de straat en dwingen meteen respect af. Deze sneakers hebben karakter en uitstraling en doen voor niemand een stap opzij. En het zijn precies dit soort sneakers waar het hart van de Sneakerbaron sneller van gaat kloppen. De Adidas Court Tourino sneakers zijn lifestylesneakers die streetwise zijn en hebben veel gemeen met de Adidas Grand Court sneakers en de Adidas Sleek sneakers.

Voor de Court Tourino's hebben de designers van Adidas zich laten inspireren door klassieke tennissneakers uit de jaren zeventig en tachtig. Het strakke bovenwerk van glad leer voegt een flinke dosis klasse toe aan de schoen. De karakteristieke three stripes zijn stijlvol weergegeven op de zijkant van de sneaker in de vorm van perforaties. Het traditionele vetersysteem draagt bij aan de uitstekende pasvorm van de schoen en telt zeven veteroogjes. De ingang van de schoen is voorzien van een zachte foamlaag, wat lekker zacht en comfortabel voelt. Het voetbed is uitneembaar en draagt een bescheiden steentje bij aan de prettige demping van de schoen. De EVA-tussenzool doet hier een schepje bovenop, waardoor je het met gemak de hele dag volhoudt op deze kicks. Net zoals dit het geval is bij de Adidas Lucs Premier sneakers en de Adidas Sabalo sneakers. De rubberen buitenzool heeft een profiel met groeven die water snel en efficiënt afvoeren. Leuk weetje is dat er voor de Adidas Court Tourino sneakers Primegreen materiaal is gebruikt. Dit is materiaal dat hergebruikt is, waardoor deze sneakers ook nog eens duurzaam zijn.