Adidas Sambarose sneakers

44 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Sambarose

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Sambarose.

De Adidas Samba sneakers zijn legendarische sneakers. Toen het nieuws uitlekte dat deze sneakers een soort spin-off zouden krijgen, was de Sneakerbaron niet direct heel enthousiast. Maar dat veranderde heel snel. Want toen deze spin-off, in de vorm van de Adidas Sambarose sneakers, uitgebracht werd, verdween al zijn scepsis als sneeuw voor de zon. De designers van Adidas verdienen dan ook een groot compliment met deze dikke sneakers. Je ziet direct dat ze het origineel met groot respect behandeld hebben. Ze hebben hier geen flauw aftreksel van gemaakt, maar hebben een sneaker ontworpen die alles in zich heeft om net zo legendarisch te worden als de Samba.

De Sambarose’s hebben de looks en hebben ook alle moderne comfort. Het lederen bovenwerk van de schoen voelt prettig en soepel aan. Bovendien zorgt dit materiaal voor een prettige pasvorm. Het rubber plateau van de schoen is maar liefst drie centimeter hoog en geeft de schoen die eigen uitstraling en dat eigen karakter. De OrthoLite® binnenzool, bekend van andere modellen, is verantwoordelijk voor de demping en stabiliteit. Het Samba logo ontbreekt vanzelfsprekend niet en is subtiel aanwezig. De neus is duurzaam en kan tegen een stootje, mede omdat de neus meervoudig gestikt is. De Adidas Sambarose sneakers zijn here to stay en zijn 100% futureproof. Bam!