Adidas Futureflow sneakers

4 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Futureflow

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Futureflow.

De Adidas Futureflow sneakers zijn sneakers waarvan de roots in het hardlopen liggen. Toch hoef je deze sneakers daar niet per se voor te gebruiken. Zo draagt de Sneakerbaron ze vooral casual, bijvoorbeeld als hij de stad in gaat. Vrienden van hem dragen ze juist in de sportschool. Met andere woorden, de Adidas Futureflow sneakers zijn heel veelzijdige sneakers. Sneaker die overal voor in zijn, net als de Adidas Choigo sneakers en de Adidas X9000 sneakers.

De Futureflow's mogen gezien worden en dat komt onder andere door het fraaie upper van de schoen. Ripstop en suède voegen stijl en support aan het bovenwerk toe, terwijl mesh-materiaal de uitstekende ventilatie van de schoen verzorgt. Reflecterende details zorgen ervoor dat je in het donker goed zichtbaar bent. De normale vetering draagt bij aan de goede pasvorm en fit van de schoen. De gewatteerde enkelkraag sluit nauw om je enkel, zonder hier pijnlijk op te drukken. Vocht en vuil krijgen nauwelijks tot geen kans de schoen binnen te dringen. Deze sneakers bieden je maximale support en stabiliteit, onder andere door de hak die verstevigd is. Gebruik het handige lusje op de tong om deze op zijn plaats te trekken. Het Ortholite voetbed is uitneembaar en levert zowel demping als ondersteuning. De tussenzool is verantwoordelijk voor maximale responsieve demping die je kunt vergelijken met die van de Adidas Swift Run sneakers en de Adidas Response sneakers. De vrij grove zool heeft een gemixt profiel dat je voorziet van maximale grip en wendbaarheid. Worden de Adidas Futureflow sneakers jouw nieuwe kicks?