Adidas ZX 500 sneakers

86 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas ZX 500

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas ZX 500.

Ga je er graag op uit, lekker met je vrienden en vriendinnen de stad in? Dan wil je er natuurlijk goed uitzien. Dat begrijpt de Sneakerbaron als geen ander, want die is ook vaak op straat en in de stad te vinden. Ben je voor dit doel op zoek naar dikke sneakers? Dan heeft de Sneakerbaron uiteraard een goeie tip voor je en wel in de vorm van de Adidas ZX 500 sneakers. De Adidas ZX 500 sneakers zijn namelijk speciaal voor de straat/stad ontworpen door de designers van het ‘merk met de drie strepen’. Het model van deze sneakers laat zich het beste omschrijven als vintage.

Het zijn tijdloze sneakers, dus je bent altijd hip, hot and happening als je met deze sneakers de straat op gaat. Het bovenwerk van de schoen bestaat uit verschillende materialen. Zo is de neus gemaakt van ventilerend mesh. Suede en leren overlays completeren het bovenwerk door hier een flinke dosis klasse aan toe te voegen. De ZX 500’s hebben een normale pasvorm, dus je kunt ze gewoon in de maat bestellen die je normaal gesproken draagt. De rubberen loopzool is zeer slijtvast en dat is bijzonder prettig als je de nodige uurtjes op straat of in de stad doorbrengt. Je geniet de hele dag van uitstekende demping die verwerkt is in de zool van de Adidas ZX 500 sneakers. Zo hou je het met gemak urenlang vol!