Nike ACG Deschutz sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike ACG Deschutz

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike ACG Deschutz.

Hip, hot en trendy de zomer in? Dan is er maar optie en dat is kiezen voor de Nike ACG Deschutz sneakers. Met deze minimalistische sandalen blaast Nike dit type footwear nieuw leven in. En dat werd tijd, zo vindt ook de Sneakerbaron. Hetzelfde heeft dit merk gedaan met slippers. Check de Nike Kawa Slide sneakers en de Nike Victori One Slide sneakers bijvoorbeeld maar eens. De Nike ACG Deschutz sneakers zijn de ideale sneakers om te dragen op vakantie op de boulevard en het strand.

De ACG Deschutz's zien er super cool uit en hebben je ook nog eens veel te bieden als het op loop- en draagcomfort aankomt. Groot voordeel van deze sneakers is dat ze op meerdere plaatsen een verstelbare band hebben. Zo bepaal je zelf hoe strak je deze banden afstelt en wat voor jou de meest comfortabele fit is. Zo tref je een verstelbare band aan bij de voorvoet. Deze is kruislings geplaatst en dat geeft de sneaker een frivole look. De tweede band die je naar wens kunt aanpassen is bovenaan de wreef geplaatst. De hielband is gemaakt van leer en zorgt er mede voor dat je voet goed op zijn plaats blijft. Het ergonomische voetbed is comfortabel, dempend en geeft je steun. De loopzool van deze sportieve sandaal is voorzien van een profiel dat je goede grip geeft. De Nike ACG Deschutz sneakers draag je niet alleen op vakantie, maar natuurlijk ook gewoon onder je dagelijkse casual outfit.