Nike Offline sneakers

23 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Offline

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Offline.

Ooit was er een tijd dat je je buitenshuis niet durfde te vertonen op je instappers. Maar die tijd ligt achter ons, want hier zijn de Nike Offline sneakers! De Sneakerbaron was op slag verliefd op deze fraaie sneakers. Het duurde dan ook niet lang voordat hij de Nike Offline sneakers onder zijn bed had staan. En op een mooie dag is de kans groot dat je hem op deze sneakers spot. Deze sneakers zijn minstens zo trendy als de Nike Asuna Slide sneakers en de Nike Kawa Slide sneakers.

De Offline's geven je meteen als je ze aantrekt een heerlijk relaxt gevoel. Kan ook niet anders, want zo zien ze er namelijk al uit. Deze sneakers wegen maar weinig, omdat er alleen gebruik is gemaakt van moderne materialen als bijvoorbeeld mesh. Over de wreef is een verstelbare band aangebracht. Hierdoor bepaal je zelf wat voor jou de ideale fit is. En je schiet hierdoor niet snel uit je slipper. Deze instapper heeft een ondersteunend voetbed dat zeer comfortabel aanvoelt. En dit voetbed is bovendien dempend, waardoor je zelfs op slippers een uitermate comfortabele loopervaring beleeft. De buitenzool van deze instapper is voorzien van een profiel dat je voorziet van grip en flexibiliteit. Zo kun je er dus ook heerlijk op slenteren, want ook daar houden de Nike Offline sneakers van!