Nike Manoa sneakers

24 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Manoa

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Manoa.

De Nike Manoa sneakers zijn de ultieme sneakers om in de herfst en winter te dragen. De Sneakerbaron draagt ze regelmatig tijdens herfstwandelingen of tijdens een sneeuwballengevecht met de kids uit zijn buurt. De Nike Manoa sneakers voelen zich prima thuis in wat meer barre weersomstandigheden. En dat is natuurlijk goed nieuws, want nu kun je gewoon sneakers blijven dragen. Het upper van de schoen is berekend op kou en vocht en is gemaakt van leer en mesh. Voordeel van dit leer is dat het gemakkelijk schoon te maken is. Deze dikke sneakers hebben veel gemeen met de Nike Goadome sneakers en de Nike Path sneakers.

De dikke gevoerde kraag van de Manoa’s zorgt er voor dat je voeten lekker warm blijven. Ook aan de binnenzijde van de schoen is gevoerd met comfortabel aanvoelend textiel. Nog meer comfort ervaar je dankzij de uitneembare inlegzool die bijdraagt aan de goede interen vochtregulering. Hoge sneakers zijn vaak net iets lastiger aan te trekken dan lage modellen. De oplossing voor dit ongemak heeft Nike gevonden in een handig treklusje aan de hiel van de schoen. De Phylon middenzool geeft je zowel demping als comfort en is daarnaast flexibel. De robuuste buitenzool maakt korte metten met elk terrein en elk weertype. Dankzij het grove profiel beschik je over maximale grip. Met de Nike Manoa sneakers weet je zeker dat je er altijd en overal goed uitziet!