Nike Air Vapormax 2020 sneakers

35 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Vapormax 2020

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Vapormax 2020.

Met de Nike Air Vapormax 2020 sneakers laat Nike zien dat het zijn verantwoordelijkheid pakt als het gaat om een beter milieu. En dat kan de Sneakerbaron wel waarderen en helemaal als dit vervolgens ook nog eens niet ten koste gaat van de looks en brains van de sneaker. Want dat is gelukkig geenszins het geval bij de Nike Air Vapormax 2020 sneakers. Deze sneakers hebben een flyknit bovenwerk, ook wel een ‘gebreid bovenwerk’ genoemd, dat gemaakt is van gerecycled polyester.

Dit materiaal is ademend, soepel en stevig tegelijk en weegt bovendien ook amper iets. Dankzij het FlyEase systeem personaliseer je snel en gemakkelijk de pasvorm. Aan- en uittrekken van de Vapormax 2020’s is een makkie, dankzij de praktische lusjes op de hiel en tong van de schoen. In deze dikke sneakers ontbreekt de kenmerkende air unit natuurlijk niet. Je bent dus verzekerd van maximale responsieve demping. De air unit is gemaakt van minimaal 75% gerecycled TPU-materiaal. De Nike Air Vapormax 2020 sneakers bewijzen dat duurzaamheid en hele dikke sneakers hand in hand gaan en zijn daarmee absoluut futureproof.