Nike Air Monarch sneakers

19 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Monarch

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Monarch.

Ben jij, net als de Sneakerbaron, veel in de gym te vinden? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste sneakers te dragen. Maar, het is dan minstens zo belangrijk dat je er goed uitziet. De Nike Monarch sneakers zijn dan echt iets voor jou. Deze sneakers hebben niet alleen de looks, maar hebben ook alles in huis om het beste in je naar boven te halen. Dit begint al met het soepele en ondersteunende bovenwerk van (synthetisch) leer. De schoen heeft een vetersluiting, die bijdraagt aan de optimale pasvorm. Aan de binnenzijde zijn de Monarch’s gevoerd met zacht, ademend textiel en dit zorgt voor een comfortabel en relaxed gevoel.

Het ergonomische voetbed geeft je extra support en demping. De verstevigde hak geeft je nog meer support en stabiliteit, zodat je veilig je trainingsschema kunt afwerken. Over de gehele lengte van de schoen is demping aangebracht, in de vorm van een Air Sole unit. De rubberen zool is zeer slijtvast en voorziet je in verschillende belangrijke elementen, waarmee je niet zonder kan. Dit zijn grip, stabiliteit en wendbaarheid. De Nike Monarch sneakers staan volledig in dienst van jou en als jij goed bent voor hen, dan zijn zij goed voor jou.