Nike Downshifter sneakers

182 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Downshifter

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Downshifter.

De Sneakerbaron is altijd op zoek naar de dikste sneakers. En hij heeft er weer eens eentje gevonden, namelijk de Nike Downshifter sneakers. Met deze hardloopschoen breek je met gemak je persoonlijke records. En ben je niet zo’n hardloper? Dan draag je ze toch gewoon lekker casual. Nike heeft er met de Nike Downshifter sneakers alles aan gedaan om hardlopen zo snel en comfortabel mogelijk te maken. Zo is de schoen bijvoorbeeld ultra licht, zodat je zo min mogelijk gewicht meedraagt. Demping is belangrijk, omdat die de schokken absorbeert.

De demping van de Downshifter’s is responsive en dat betekent dat deze hardloopsneaker je zelfs energie teruggeeft. Bijzonder is dat de schoen is uitgerust met een soort kooiconstructie die je extra steun en stabiliteit geeft ter hoogte van je middenvoet. In de middenzool zijn flexgroeven aangebracht, die ervoor zorgen dat je je voet goed afwikkelt tijdens het lopen. Bij de hak is een zachte, comfortabele vulling aangebracht die zich naar je voet vormt. In combinatie met het soepele en ventilerende bovenwerk van de schoen sluit de schoen zich perfect om je voet. Maximale grip wordt geleverd door de rubberen buitenzool die van een profiel is voorzien waarmee je op elke ondergrond uit de voeten kunt. De Nike Downshifters hebben echt alles in huis wat je je maar kunt wensen. Het enige dat je nog even moet doen, is de bij jou passende colorway uitkiezen.