Nike Air Zoom Alphafly sneakers

33 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Zoom Alphafly

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Zoom Alphafly.

Geen persoonlijk record is veilig voor de Nike Air Zoom Alphafly sneakers. Dus denk jij dat jouw pr nog wel wat scherper kan? Dan kun je de hulp van deze dikke runners vast goed gebruiken. De Sneakerbaron weet waar hij het over heeft, want hij rent meerdere keren per week zijn rondje op z’n Nike Air Zoom Alphafly sneakers. Deze sneakers zijn ultralicht dankzij het bovenwerk dat gemaakt is van AtomKnit, een materiaal dat nog lichter is dan Flyknit. Een voorbeeldje? Een maatje 40 dames weegt slechts 210 gram!

De tong is geïntegreerd in de schoen als en dit draagt bij aan de uitstekende fit en pasvorm van de schoen. Twee lusjes, één aan de hiel en één aan de tong, maken het aantrekken van de schoen super easy. Het ergonomische voetbed is comfortabel en helpt mee om vocht snel en efficiënt af te voeren. De Alphafly’s hebben een superieure demping, die vanzelfsprekend responsief is. Deze demping wordt je op maat geleverd door responsief foam in de middenzool en twee duidelijk zichtbare Zoom Air units. Aan de buitenzool van de Nike Air Zoom Alphafly sneakers is bijzonder veel aandacht gegeven. Om maximale grip en optimale wendbaarheid te garanderen is gebruik gemaakt van gegevens van enkele honderden atleten. Deze gegevens zijn omgezet in een fraaie, uniek vormgegeven buitenzool.