Nike Air Max Verona sneakers

38 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Verona

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Verona.

De Nike Air Max Verona sneakers zijn sneakers die speciaal ontworpen zijn voor dames. Maar dat wil niet zeggen dat de Sneakerbaron deze sneakers niet in zijn collectie heeft opgenomen. De Sneakerbaron weet namelijk ook mooie damessneakers op waarde te schatten. De hak van de schoen is verhoogd, wat de schoen bijzonder gestroomlijnd maakt. Er is veel aan gedaan om het loop- en draagcomfort zo aangenaam mogelijk te maken. Dit begint al bij de instap, de gewatteerde enkelkraag.

In de hak is de bekende, doorzichtige Max Air unit aangebracht die voor demping en absorptie van schokken zorgt. De Max Air Unit wordt afgewisseld met flexibel foam materiaal in de zool. Het bovenwerk van de schoen bestaat uit leer en ventilerend mesh. Het leer zorgt voor een classy uitstraling en is ook nog eens praktisch in gebruik, omdat het makkelijk schoon te maken is. Het lipje aan de hak is niet bedoeld om de Nike Air Max Verona sneakers aan op te hangen, maar om het aantrekken van de schoen makkelijker te maken. Deze sneaker zijn verkrijgbaar in een aantal frisse kleurstellingen, waarvan er ongetwijfeld eentje bij jou past.