Nike Air Pegasus sneakers

76 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Pegasus

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Pegasus.

Met de Nike Air Pegasus sneakers keert Nike terug naar de jaren negentig van de vorige eeuw. Een tijd waarin sneakers, net als nu, mateloos populair waren en er veel iconische modellen werden gelanceerd. Voor de Sneakerbaron een tijd om nooit te vergeten. En daarom is hij zo in zijn nopjes met de Nike Air Pegasus sneakers zoals die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Deze sneakers zijn met groot respect voor hun legendarische origineel ontworpen. Het lijnenspel van deze sneakers maakt dit overduidelijk.

Dit zelfde geldt voor het bovenwerk van de schoen dat gemaakt is van onder andere suède en mesh. In de Pegasus is de bekende Air unit aangebracht in de hiel. Demping is dan ook als vanouds uitstekend en draagt zodoende bij aan het uitermate hoge comfortlevel van de schoen. De Nike Air Pegasus sneakers ademen aan alle kanten retro en vintage uit. Hierdoor zijn deze sneakers misschien wel meer dan ooit op hun plaats in anno nu. Kies snel de dikke vintage colorway die bij jou past.