Nike Pico sneakers

45 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Pico

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Pico.

Toen de Sneakerbaron nog maar een klein kereltje was, liep hij al op sneakers rond. De liefde voor sneakers is hem dan ook letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten. De Nike Pico sneakers waren toen nog niet op de markt. Was hij maar weer dat kleine kereltje van vroeger…. Want eerlijk is eerlijk, de Nike Pico sneakers zijn super leuke sneakers voor kids. Ze zien er stoer en sportief uit en kunnen tegen een stootje. Heel wat anders dan de degelijke, ietwat lomp aandoende schoenen waar je sommige kinderen op ziet lopen.

De Pico’s zijn lekker licht van gewicht. Ze hebben een sluiting van klittenband. Niet alleen handig voor de kids zelf, maar zeker ook handig voor jou. Scheelt je heel wat veters vastmaken op een dag. De schoen is gemaakt van leer en synthetisch materiaal. Dit kan, zoals gezegd, tegen een stootje, want ze moeten uiteraard wel kids-proof zijn. De foam zool veert op een natuurlijke wijze mee met de stappen die je kind zet. Het voetbed is dusdanig ontworpen dat deze steun en comfort geeft. Je hoeft niet bang te zijn voor rugklachten of iets dergelijks. De tijd dat sportschoenen voor kinderen alleen maar mooi waren ligt gelukkig alweer heel lang achter ons. Juist vandaag de dag is er veel aandacht voor steun, ondersteuning en loop- en draagcomfort. Ook voor sneakers voor kids. De Nike Pico sneakers zijn dan ook zeker verantwoorde stappers voor kids.