Nike Reposto sneakers

31 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Reposto

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Reposto.

De Nike Reposto sneakers zijn sneakers met een lange historie. Deze sneakers kwamen voor het eerst uit in 1972 en zijn vandaag de dag nog steeds ‘still going strong’. Want de remake van de Nike Reposto sneakers is bijzonder goed gelukt en daar is de Sneakerbaron maar wat blij mee. Deze sneakers zijn zeer veelzijdig. Of je ze nu draagt tijdens hardlopen, de sportschool of gewoon lekker casual, ze passen zich moeiteloos aan. Het upper van de schoen bestaat voor het grootste deel uit mesh-materiaal. Aangezien dit materiaal licht elastisch is, is het voor de schoen een koud kunstje om zich naar je voet te vormen. Optimale pasvorm en fit? Check! De neus van de schoen is verstevigd met behulp van TPU.

Als stijlvol detail en eerbetoon is op de zijkant van de middenzool de tekst ‘NKE72’ aangebracht. Dit zelfde geldt voor het ‘Just Do It’ merkdetail op de zijkant van het bovenwerk. De middenzool is van dik foam gemaakt en voorziet je van een uitstekende demping. De rubberen buitenzool van de Reposto’s is voorzien van een speciaal ontwikkeld wafelpatroon dat je altijd en overal de beste grip geeft. De Nike Reposto sneakers hebben een lange geschiedenis, maar hebben ook nog een lange, mooie toekomst voor zich.