Nike Wearallday sneakers

47 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Wearallday

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Wearallday.

Sneakers die deze naam dragen, dat suggereert nogal wat. Aan de andere kant weet de Sneakerbaron echt wel dat een merk als Nike deze naam niet zomaar aan een paar sneakers geeft. De Nike Wearallday sneakers stonden hoog op zijn verlanglijstje. En toen hij eindelijk een paar van deze dikke sneakers in zijn bezit had, werd hij niet teleurgesteld. De Nike Wearallday sneakers maken hun belofte meer dan waar. Heb je deze sneaker ’s morgens aangetrokken, dan dragen ze zo ontzettend comfortabel dat je ze bijna niet meer uit wil doen. Er is dan ook veel aandacht aan comfort besteed door de designers van Nike.

Goede voorbeelden hiervan zijn de dikke, gevoerde vulling rond de enkel en de dikke, gevoerde tong van de Wearalldays. En laten we vooral niet de bijzonder zachte en dikke foam middenzool van de schoen vergeten. Elke stap weer ervaar je een ongekend goede, responsieve demping. Het bovenwerk van deze sneakers is gemaakt van geweven textiel, mesh genaamd. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende fit, maar ook voor een goede luchtcirculatie. Dankzij het lusje op de hiel trek je de schoen snel en gemakkelijk aan. De buitenzool is voorzien van een wafelpatroon. Grip is hierdoor een absolute zekerheid waar je blindelings op kunt vertrouwen. Maak een keuze uit één van de dikke colorways van de Nike Wearallday sneakers en draag ze de hele dag!