Nike Air Max Impact sneakers

32 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Impact

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Impact.

Creëer impact op het court en daarbuiten met de Nike Air Max Impact sneakers. Want dat is wat deze dikke basketbalsneakers doen! Wat dat betreft lijken ze op de Nike Kobe sneakers De Sneakerbaron draagt de Nike Air Max Impact sneakers vooral casual en kan dan altijd rekenen op de nodige aandacht.

Deze sneakers, die lid zijn van de Nike Air Max familie mag je met een gerust hart omschrijven als een tikkeltje dominant. Ze staan graag in de belangstelling en houden er niet van om tweede viool te spelen. Doe ze dit dan ook niet aan! Deze sneakers bieden je een ongekende support en stabiliteit. De voorgevormde hielclip is hier medeverantwoordelijk voor, net als de twee ondersteunende banden die horen bij het vetersysteem. Ook de gewatteerde kraag draagt hier zijn steentje maar wat graag aan bij. Het mesh materiaal in het upper van de schoen zorgt ervoor dat je voeten droog en koel blijven. De veerkrachtige middenzool van foam is dempend, maar natuurlijk ga je alleen voor responsieve demping. Geen probleem, want de dikke Air-unit van de Impacts levert je dit op afroep. Schokken worden snel geabsorbeerd en in de vorm van energie aan je teruggegeven. Daar kan geen tegenstander tegenop. Het loopvlak op de rubberen buitenzool heeft een visgraatprofiel dat je maximale grip geeft. Het verschil maken? Kies dan voor de Nike Air Max Impact sneakers.