Nike Air Zoom Pegasus sneakers

715 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Zoom Pegasus

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Zoom Pegasus.

De Nike Air Zoom Pegasus sneakers brengen je met gemak naar waar je wilt zijn; namelijk naar nieuwe uitdagingen en nieuwe records. De Sneakerbaron heeft dankzij deze dikke runners al heel wat keren zijn persoonlijke records aangescherpt. De Nike Air Zoom Pegasus sneakers zijn formidabele runners, net als de Nike React sneakers. Ze zijn speciaal ontwikkeld om hardlopen naar een heel nieuwe dimensie te tillen. Missie geslaagd. Andere dikke hardloopsneakers van dit merk zijn onder andere de Nike Revolution sneakers en de Nike Metcon sneakers.

De Air Zoom Pegasus is een ultra lichte sneaker. Dit komt door het bovenwerk dat bestaat uit mesh en synthetisch materiaal. De uitstekende fit zorgt ervoor dat je contact houdt met de ondergrond. De licht gebogen kraag bij de hiel voorziet je achillespees van maximaal support. Een andere feature van de Air Zoom Pegasus is de schuine hak. Deze zorgt ervoor dat je voet optimaal neerkomt en draagt bovendien bij aan de afwikkeling van je voet. De middenzool van de schoen is voorzien van de Nike ZoomX-technologie, die je de beste responsieve demping levert die er is. Deze technologie tref je ook aan in de Nike Zoom X Invincible sneakers. Met de rubberen buitenzool kun je letterlijk alle kanten op, want dankzij het speciale profiel beschik je over een uitstekende grip en wendbaarheid. De Nike Air Zoom Pegasus sneakers hebben verschillende dikke stijldetails, waarbij het over de middenzool doorlopende Nike Swoosh logo slechts één voorbeeld is. Deze sneaker is bedoeld voor atleten die het beste uit zichzelf willen halen. En natuurlijk voor iedereen die graag gezien wordt op hele fraaie sneakers.