Nike Air Max Tailwind sneakers

117 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Tailwind

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Tailwind.

Er zijn van die sneakers die schreeuwen om aandacht. Er zijn ook sneakers die deze aandacht gewoon opeisen. Volgens De Baron behoren de Nike Air max Tailwind sneakers tot deze laatste categorie samen met de Nike Air Max Plus. En eerlijk is eerlijk, De Baron heeft alweer gelijk. Want je kunt simpelweg niet om de Nike Air max Tailwind, (niet te verwarren met de Nike Air Tailwind) sneakers heen. Ze zien er bijzonder fraai uit en willen alleen maar actie.

Het model is gebaseerd op het oorspronkelijke model uit de jaren negentig van de vorige eeuw. Het model is nog net zo gestroomlijnd, maar uiteraard wel voorzien van al het moderne gemak en comfort dat anno nu te bieden heeft. Vanzelfsprekend zijn de air units weer duidelijk zichtbaar aanwezig in de zool van de Tailwind. Extra demping wordt verkregen door het foam dat in de zool is verwerkt. De buitenzool is voorzien van zogenaamde flexgroeven die meebuigen met je voet. Het bovenwerk van de schoen is stevig en tegelijkertijd soepel genoeg om je een perfecte fit te laten ervaren. De Baron is groot fan van de Nike Airmax Tailwind. Speciaal voor jou heeft hij alle modellen en colorways van deze sneakers bij elkaar gezocht en in zijn shop gepresenteerd. Dus waar wacht je nog op!