Nike Pg 4 sneakers

46 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Pg 4

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Pg 4.

De Nike PG 4 sneaker is er één om door een ringetje te halen. Stap jij het court op met deze sneakers aan je voeten, dan heb je al een voorsprong te pakken voordat het spel begonnen is. De Sneakerbaron kan het weten, want die is regelmatig op het streetcourt te vinden. En natuurlijk draagt hij dan deze sneakers. De Nike PG 4 sneakers zijn een eerbetoon aan Paul George, één van de allerbeste basketballers uit de Amerikaanse profcompetitie. Hij heeft een ongelofelijk schot en heeft dankzij dit schot al heel wat wedstrijden in zijn voordeel beslist.

De PG 4 is een moderne sneaker die zeer licht is qua gewicht. De juiste support wordt onder andere verkregen door de verstevigde hielcap. Zijkant en bovenwerk zijn zeer flexibel, maar tegelijkertijd ook meer dan voldoende sterk om ook hier steun te geven. Het vetersysteem is weggewerkt onder een rits, wat de schoen een frisse en unieke uitstraling geeft. Het voetbed van de Nike PG 4 sneakers is over de hele lengte voorzien van de gepatenteerde Nike Air technologie. Over demping gesproken. De rubberen loopzool is een cirkelvormig profiel meegegeven en die zorgt voor optimale wendbaarheid. Zonder hierbij in te boeten aan grip en stabiliteit. Ook uitblinken op het court? Dan zijn deze Nike PG 4 sneakers gemaakt voor jou.