Nike Offcourt Slide sneakers

35 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Offcourt Slide

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Offcourt Slide.

De Nike Offcourt Slide sneakers zijn de ideale sneakers om te dragen als je even geen gewone sneakers wilt dragen. Bijvoorbeeld als je in de chillmodus staat of aan het strand te vinden bent. De Sneakerbaron is fan van de deze Nike slippers en draagt ze ook in en om het huis. De Nike Offcourt Slide sneakers hebben veel gemeen met andere slippers van Nike, zoals de Nike Kawa Slide sneakers en de Nike Asuna Slide sneakers.

De Offcourt Slides zijn de vervanger van de traditionele badslipper, waar weinig eer aan te behalen is als je het hebt over de looks en comfort. Want dat is bij deze slippers wel even anders! Zowel het loop- als het draagcomfort is hoog en daarbij zijn de looks ook dik in orde. Deze slippers hebben, zoals dat zo fraai heet, een open teen. De wreefband voelt zacht en prettig aan en zorgt ervoor dat je voet niet makkelijk uit de slipper glijdt. Het anatomisch gevormde voetbed is voorzien van een anti-slipprofiel en zorgt ervoor dat je stevig en stabiel staat. Net als de Nike Victori One Slide sneakers hebben de deze slippers een geprofileerd loopvlak. Dit geeft je grip en dankzij de draaicirkels in het profiel beweegt de slipper soepel mee met je loopbewegingen. Fraaie slippers hoor, die Nike Offcourt Slide slippers!