Nike Free sneakers

835 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Free

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Free.

De Nike Free sneakers zijn sneakers die zich heel makkelijk aan jouw activiteiten aanpassen. De Sneakerbaron is maar wat blij met deze dikke sneakers. Net als de Nike Huarache sneakers, de Nike Air Zoom sneakers en de Adidas Ozweego sneakers draag je de Nike Free sneakers als je naar de sportschool gaat of een flink stuk gaat hardlopen. En omdat ze er ook nog eens super goed uitzien, is het geen enkel probleem om ze ook lekker casual te dragen. Deze sneakers zijn ultralicht en voorzien je van al het comfort dat je je maar kunt wensen.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van luchtdoorlatend mesh. Naast ventilerend is dit materiaal ook licht elastisch, waardoor de schoen goed om je voet sluit. In combinatie met de vetersluiting zorgt dit voor een buitengewoon goede pasvorm en fit. Ter hoogte van de middenvoet is de schoen versterkt, waardoor je uitstekende support ervaart. De platte, brede hak van de schoen is als het ware een solide basis, waardoor je verzekerd bent van maximale stabiliteit. Een absolute pré als je met deze sneakers naar de sportschool gaat voor een flinke workout. De Free's hebben, net als de Nike Air Max 200 sneakers, een handig lusje aan de hiel dat het aantrekken van de schoen makkelijk(er) maakt. In de voorvoet van de schoen is de gepatenteerde Nike Free-technologie verwerkt, waardoor je beschikt over ongekende flexibiliteit. Het ergonomische voetbed is licht dempend en draagt zijn steentje bij aan de goede vochtregulatie. Ook deze Nike sneakers laten je elke keer weer genieten van een zeer goede, responsieve demping, zoals dit ook het geval is bij de Nike Tanjun sneakers. Grip en wendbaarheid zijn goed verzorgd dankzij het geprofileerde, rubberen loopvlak op de schoen. De Nike Free sneakers zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en hebben een normale pasvorm.