Nike SB Force 58 sneakers

34 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike SB Force 58

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike SB Force 58.

De Nike SB Force 58 sneakers zijn gemaakt voor de straat. Hier voelen zij zich als een vis in het water. Hoewel veel van deze sneaker verwijst naar basketbal zijn dit sneakers waarmee je optimaal performt op je skateboard. De Sneakerbaron kan hier uit eigen ervaring over meepraten. De Nike SB Force 58 sneakers maken deel uit van de uitgebreide familie die Nike skatesneakers heet. Andere leden van deze familie zijn onder andere de Nike SB Charge sneakers en de Nike SB Alleyoop sneakers.

De SB Force 58's hebben een upper dat bestaat uit de ideale mix van canvas en suède. Stijl ontmoet support en zo profiteer je van de beste eigenschappen van beide materialen. Voordeel van deze materialen is dat je nu ook beschikt over goede ventilatie. Je voeten blijven dus lekker droog en koel. De schoen is mede dankzij de kuipzool flexibel. Hierdoor ervaar je, net als bij de Nike SB Nyjah sneakers en de Nike SB Portmore sneakers een ongekend goede boardfeel. Hierdoor perform je maximaal en zijn de vetste trics en moves voor jou de gewoonste zaak van de wereld. Ook de Tri-star vormen op de buitenzool dragen hun steentje bij aan het goede boardgevoel. In het geval de veters losgaan, verlies je dankzij het elastische inzetstuk aan de binnenkant je schoen niet. Dit elastische inzetstuk omklemt je voet en draagt op deze manier ook nog eens bij aan de support en stabiliteit van de schoen. De Nike SB Force 58 sneakers draag je ook als je geen skater bent. Deze sneakers zijn tenslotte, waar ze ook komen, altijd graag geziene gasten.