Nike React Vision sneakers

115 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike React Vision

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike React Vision.

De Nike React Vision sneakers zijn heerlijk sportieve sneakers, die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. De Sneakerbaron is zeer onder de indruk van deze sneakers en dat zegt natuurlijk wel iets! Het moderne bovenwerk van mesh en synthetisch leer draagt bij aan de goede pasvorm van de Nike React Vision sneakers. Het comfort dat deze sneakers je laten ervaren is zeer hoog. Een voorbeeld hiervan is de gevoerde instap en de dik gewatteerde tong. Het comfort wordt doorgetrokken naar het inner van de React Visions. Ook de binnenzijde is voorzien van een textiele voering en heeft een uitneembaar voetbed dat dempend is en zorgt voor een goede vochtregulatie.

In de hak van de schoen is versteviging aangebracht. Hierdoor ervaar je optimale stabiliteit. De twee lusjes aan de schoen (hiel en tong) zien er lekker speels uit, maar hebben wel degelijk een praktische functie. Je gebruikt deze lusjes namelijk bij het aantrekken van deze sneakers, waardoor je dit snel en gemakkelijk doet. De Nike React-technologie in de tussenzool is verantwoordelijk voor de uitstekende responsieve demping. De rubberen zool springt in het oog, omdat de pods die voor maximale grip zorgen, doorlopen op de zijkant van de zool. Of je nu met ze gaat sporten of lekker met ze de stad in gaat, de Nike React Vision sneakers zijn maar wat graag jouw maatje!