Nike Team Hustle sneakers

107 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Team Hustle

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Team Hustle.

De Nike Team Hustle sneakers gaan graag de uitdaging aan op het sportieve vlak. De Sneakerbaron gaat geen enkele uitdaging uit de weg en heeft deze sneakers dan ook eens flink het vuur aan de schenen gelegd. En dat hebben de Nike Team Hustle sneakers geweten! Maar eerlijk is eerlijk, deze sneakers hebben nooit verzaakt en hebben een speciale plek in het hart van de Sneakerbaron veroverd. Deze dikke sneakers hebben je veel te bieden. Laten we beginnen met het bovenwerk van de schoen. Dit bestaat uit ‘ademend materiaal’ dat gecompleteerd wordt door stijlvolle overlays.

De binnenzijde van de Team Hustle’s is voorzien van zacht textiel, dat bijzonder prettig en comfortbel aanvoelt. De hak- en enkelpartij zijn voorzien van een extra dikke vulling, voor optimaal comfort en bescherming van deze kwetsbare plekken. Het zachte foam in de tussenzool is voor een groot deel verantwoordelijk voor de uitstekende demping. Optimale wendbaarheid en grip worden je gegeven door de rubberen buitenzool, die over de gehele lengte van de schoen doorloopt. Met de Nike Team Hustle sneakers kun je alle kanten op. Aan jou om te bepalen welke kant je op wil!