Nike LeBron 17 sneakers

100 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#nikelebron17

Onder de loep Nike LeBron 17

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike LeBron 17.

James LeBron behoort tot de meest spraakmakende basketballers uit de Amerikaanse NBA-basketbalcompetitie. Hij stond bekend om zijn felle, agressieve manier van spelen en was een ware kwelling voor zijn tegenstanders. Het is volgens de Sneakerbaron dan ook niet meer dan terecht dat Nike deze speler eert met een eigen sneakerlijn. De Nike LeBron 17 sneakers komen uit deze lijn en zijn echt hele dikke sneakers, die in elke sneakercollectie thuishoren. Stap je met de Nike LeBron 17 het court op, dan heb je meteen een voorsprong te pakken. Deze sneaker is een lichtgewicht als we kijken naar wat hij weegt, maar een zwaargewicht qua prestaties.

Een soepel en licht elastisch bovenwerk zorgt voor een optimale pasvorm en fit. Het asymmetrische vetersysteem draagt hier zeker ook aan bij. Dikke gestikte overlays lopen bijna geheel rondom de schoen en zorgen voor stabiliteit en support. Voor nog meer support Zijn de LeBron 17’s op verschillen plaatsen voorzien van TPU-stukken. De schoen heeft een ongeëvenaard goede demping. Verantwoordelijk hiervoor zijn de Max Air unit onder de hak van de schoen en de Nike React technologie in de voorvoet van de schoen. Om dit kracht bij te zetten zijn er pods van zacht foam onder de air units aangebracht. Het gevarieerde profiel op de loopzool is voorzien van voorgevormde groeven. Dit zorgt voor grip en zorgt er ook voor dat de schoen op een natuurlijke wijze met je mee beweegt. De Nike LeBron 17 sneakers zijn een absolute musthave en zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.