Nike Quest sneakers

87 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Quest

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Quest.

De Nike Quest sneakers zijn dikke runners die je optimaal laten performen en waarmee je gemakkelijk jouw persoonlijke records scherper stelt. Vraag het maar aan de Sneakerbaron, want die heeft de Nike Quest sneakers uitvoerig getest. Conclusie? Top sneakers! Groot voordeel van deze sneakers is dat ze vrijwel niets wegen. Het uitermate lichte upper van de schoen is hier voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor. Dit upper bestaat uit mesh en synthetisch materiaal en is een garantie voor optimale ventilatie. In het vetersysteem van de Quests zijn zogenaamde ‘flywire kabels’ aangebracht, voor extra support.

De tweekleurige veters voegen een subtiele mate van frivoliteit aan de schoen toe. De demping wordt verzorgd door de Phylon foam middenzool, die na elke stap terug veert in zijn oorspronkelijke vorm. Op het moment dat dit gebeurt wordt er energie aan te teruggeven, wat betekent dat de demping responsief is. De rubberen buitenzool heeft een wafelpatroon als profiel, zodat je maximale grip hebt, op bijna alle ondergronden. De Nike Quest sneakers hebben een regular fit, dus je kunt ze gewoon in je gebruikelijke schoenmaat bestellen.