Nike Air Max Bolt sneakers

40 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Max Bolt

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max Bolt.

Hoeveel Air kun je handelen? Als je kiest voor de Nike Air Max Bolt sneakers hopelijk heel veel. Deze dikke sneakers bieden je een ongekend hoog loop- en draagcomfort en zien er ook nog eens super uit. Natuurlijk heeft de Sneakerbaron een plaatsje voor de Nike Air Max Bolt sneakers in zijn collectie ingeruimd.

Deze sneakers zijn geïnspireerd op hardlopen, net als de Nike Air Max Sequent sneakers en de Nike Air Max 200 sneakers. Dit zie je duidelijk terug in het model. Het frisse, sportieve lijnenspel geeft de schoen zijn heel eigen looks. De Air Max Bolt’s hebben een bovenwerk dat bestaat uit mesh en synthetisch materiaal. Dit zorgt ervoor dat de schoen lekker licht is qua gewicht en dat een goede ventilatie gegarandeerd is. De lage schacht van de schoen is gewatteerd en sluit strak om je voet, waardoor de fit optimaal is. Mede door de goede ondersteuning die deze sneakers je geven, draag je ze de hele dag met veel plezier. De inlegzool van foam voelt zacht en comfortabel aan en is dempend. Voeg hierbij de middenzool van foam en de dikke Air unit onder de hak en je weet dat je beschikt over de ultieme responsieve demping. De rubberen loopzool is slijtvast en geeft je grip op vrijwel elke ondergrond. De Nike Air Max Bolt sneakers zijn je ideale maatje. Ze gaan altijd graag met je mee, wat je ook gaat doen.