Nike Waffle Racer sneakers

45 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Waffle Racer

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Waffle Racer.

De Nike Waffle Racer sneakers zijn helemaal terug. Maar zijn ze eigenlijk ooit wel helemaal weggeweest? Nee, zo weet de Sneakerbaron en die kan het weten. De Nike Waffle Racer sneakers hebben dus, net als de Nike Air Force 1 sneakers en de Nike Air Max 1 sneakers een lange geschiedenis. Deze iconische sneakers kwamen voor het eerst op de markt in 1977. Toentertijd gemaakt voor atleten, vandaag de dag gemaakt voor de straat.

De Waffle Racers dwingen meteen respect af en dat is best een fijn gevoel. Het bovenwerk van de schoen is onder andere gemaakt van synthetisch materiaal en suède. Stijl dus meer dan dik in orde. Het vetersysteem van de schoen telt zeven veteroogjes en is belangrijk voor de pasvorm en fit. Precies zoals dit ook het geval is bij de Nike Waffle Trainer sneakers. De versterkte hiel geeft je precies de juiste ondersteuning en zorgt er mede voor dat je deze sneakers met gemak de hele dag draagt. De lage instap sluit goed rond je enkel en houdt vocht en vuil lang buiten de deur. De schoen heeft een aangename demping die schokken snel en efficiënt afvoert. De 'Crater'-uitvoeringen van deze sneakers zijn bijzonder, omdat die met veel aandacht voor duurzaamheid worden gemaakt. Zo bestaat het bovenwerk bijvoorbeeld voor een deel uit gerecycled materiaal. Natuurlijk hebben alle Waffle sneakers, dus ook de Nike Waffle One sneakers, het befaamde wafelpatroon als loopvlak op de buitenzool. Optimale grip is dan ook een zekerheidje. De Nike Waffle Racer sneakers zijn er altijd voor je en stellen je nooit teleur.