Nike Air Max BW sneakers

43 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#nikeairmaxbw

Onder de loep Nike Air Max BW

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Max BW.

De Nike Air Max BW sneakers (in de volksmond ook wel Air Max Classic genoemd) hebben zich in een mum van tijd ontpopt tot iconische sneakers. De Sneakerbaron wist direct dat deze sneakers alles in zich hadden om zich op te werken tot deze status. Maar dat dit zo snel zou gaan, had hij zelfs niet verwacht. Aan de andere kant is dit ook weer niet zo verwonderlijk. Je ziet direct dat de Nike Air Max BW sneakers tot de dikste sneakers ooit behoren. Het model is klassiek, het model is modern, het model is tijdloos. Een grote kracht van dit model.

Het bovenwerk van de schoen bestaat voor een groot deel uit mesh. Zoals je weet is dit ventilerend materiaal, dat bovendien soepel is. Hierdoor sluit de schoen altijd op de meest ideale wijze om je voet. De traditionele vetersluiting draagt bij aan de prettige fit. Vanzelfsprekend is de ‘BW’ voorzien van gepatenteerde Air Max demping. En net zo vanzelfsprekend is deze unit duidelijk zichtbaar aangebracht in de zool van de schoen. De hielpartij geeft je extra steun, omdat deze verstevigd is. Stabiliteit is dan ook gegarandeerd. De rubberen loopzool zorgt ervoor dat je voldoende grip hebt, zonder dat je daarbij inlevert op het vlak van flexibiliteit. De Nike Air Max BW sneakers zijn ware collectors items, dus scoor jouw paar snel.