Nike Romaleos sneakers

33 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Romaleos

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Romaleos.

De Nike Romaleos sneakers zijn jouw maatje in de sportschool. Of je hier nu naar toe gaat voor cardio- of krachttraining, deze sneakers zorgen ervoor dat jij je workout veilig doet. De Sneakerbaron traint minimaal twee keer per week in de sportschool en minstens één keer draagt hij dan zijn Nike Romaleos sneakers. In de sportschool kan het er heet aan toe gaan. Je gaat tot het uiterste en vraagt veel van jezelf. En daarmee vraag je dan ook veel van je sneakers. Die moeten jouw workout namelijk wel aankunnen en je de ondersteuning, grip en wendbaarheid geven die je nodig hebt. Op deze sneakers kun je altijd terugvallen.

Ze zijn speciaal ontworpen om je maximale stabiliteit en support te geven. Zo zijn er twee bandjes die je strak kunt trekken voor extra stabiliteit en ondersteuning. De eerste is geplaatst ter hoogte van de vetersluiting en de andere ter hoogte van je middenvoet. De bandjes zijn verstelbaar, zodat je ze strak trekt naar jouw persoonlijke voorkeur. De hak van de Romaleos sneakers is breder dan bij de meeste sneakers. Zo vormen ze een stabiele basis, van waaruit je aan het werk gaat met gewichten. De rubberen zool heeft een uitgekiend, stroef profiel, zodat je niet wegglijdt. Maximale grip dus. De demping is verwerkt in de middenzool die ‘lekker stug’ is. Voordeel hiervan is dat je ook tijdens explosieve bewegingen steun en veerkracht ervaart. Ben je op zoek naar sneakers voor in de gym? Dan heb je deze in de Nike Romaleos sneakers gevonden.