Nike MD Valiant sneakers

58 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike MD Valiant

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike MD Valiant.

De Nike MD Valiant sneakers zijn van die heerlijke sneakers die je elke dag draagt. Het zijn echte lifestyle sneakers en de Sneakerbaron is er gek op. Het model van de Nike MD Valiant sneakers neemt je mee terug in de tijd, naar de jaren tachtig van de vorige eeuw om precies te zijn. Dit zie je onder andere terug in de Nike Swoosh en in het stikwerk op de schoen.

De MD Valiant sneakers zijn sneakers met een verhaal. Eén van de oprichters van Nike verkocht, in de beginjaren van het merk, sneakers vanuit zijn auto. En laat die auto nu een Chrysler Valiant zijn geweest. Deze sneakers zijn dus vernoemd naar deze auto. Terug naar anno nu, waar de MD Valiants zich prima thuis voelen. Een soepel upper van ventilerend mesh en suède overlays is medeverantwoordelijk voor de goede pasvorm en fit van de schoen. De schoen heeft een uitstekend loop- en draagcomfort. De inlegzool is uitneembaar en draagt bij aan de goede demping van de schoen. De tussenzool van lichtgewicht foam materiaal zorgt voor nog meer demping. De rubberen zool is voorzien van een wafelprofiel, dat grip op elke ondergrond biedt. De Nike MD Valiant sneakers zijn sneakers met een heerlijk vintage vibe en vast en zeker ook iets voor jou!