Nike Legend sneakers

76 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Legend

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Legend.

De Sneakerbaron houdt wel van een beetje lef. En dus is hij gek op de Nike Legend sneakers. Want zeg nu zelf, een sneakermodel de naam ‘Legend’ meegeven, getuigt toch wel van lef. Of juist van zelfvertrouwen, want de designers van Nike weten als geen ander wat ze doen. De Nike Legend sneakers zijn aardig op weg om daadwerkelijk een legende te worden. Het zijn sportieve, gestroomlijnde sneakers met een bovenwerk dat voor een groot deel uit flyknit bestaat. Aan ventilatie dan ook geen gebrek.

De zeer prettige pasvorm zorgt ervoor dat de schoen comfortabel draagt. Om slijtage tegen te gaan zijn er op de meest slijtgevoelige plekken duurzame overlays aangebracht. De hak en zijkant van de Legends zijn verstevigd met leer. De ingespoten foam middenzool voorziet je van optimale demping. En je raadt het vast en zeker al, deze demping is natuurlijk responsief. Waar het lusje op de hiel van de schoen voor dient? Voor het gemakkelijk aantrekken van de schoen en daarnaast is dit lusje bedoeld als frivool stijldetail. De loopzool van de deze sneakers is gemaakt van duurzaam rubber en heeft een profiel dat je over een uitstekende grip laat beschikken. Van de Nike Legend sneakers gaan we nog veel horen.