Nike Juniper Trail sneakers

47 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Juniper Trail

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Juniper Trail.

Ben jij iemand die graag buiten de gebaande paden loopt? Dan weet je als geen ander dat je dan sneakers nodig hebt die dit terrein aankunnen. Met de Nike Juniper Trail sneakers begeef je je met het grootste gemak op off-road terrein. Specialiteit van de Nike Juniper Trail sneakers? Een rotsachtige ondergrond. De Sneakerbaron loopt graag hard op deze ondergrond en is zeer te spreken over deze dikke off-road sneakers. Goede ondersteuning en stabiliteit zijn essentieel als je gaat hardlopen op ruw terrein.

Deze sneakers hebben een uitstekende pasvorm en fit, waardoor je direct bij het aantrekken van de schoen maximale stabiliteit en steun ervaart. Dit komt mede door het soepele en tegelijkertijd stevige bovenwerk dat een combi is van textiel (ademend) en leer. De schoen is op verschillende plaatsen versterkt, onder andere met Flywire kabels. Dit maakt de kans op blessures een stuk kleiner. De binnenzijde van de Juniper Trails is gevoerd met textiel, waardoor je een hoge mate van comfort ervaart. De responsieve demping is afgestemd op het terrein en geeft je niet alleen een voorsprong op het terrein, maar ook op eventuele tegenstanders. Ditzelfde geldt voor de geprofileerde rubberen buitenzool van de Nike Juniper sneakers, die voorzien in maximale grip en wendbaarheid.