Nike React Infinity Run sneakers

157 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike React Infinity Run

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike React Infinity Run.

Ben jij helemaal into hardlopen? Dan heeft de Sneakerbaron voor jou de ideale runners gevonden. Check de Nike React Infinity Run sneakers maar eens, want dat zijn de sneakers waar de Sneakerbaron het over heeft. De Nike Infinity Run sneakers staan te popelen om er met jou op uit te gaan. Dit zijn met recht bijzondere sneakers. Niet alleen omdat ze er super dik uit zien, maar juist omdat ze speciaal ontworpen zijn voor hardlopers.

Bij het ontwerpen ervan is veel aandacht besteed aan het voorkomen van blessures. Zo is het bovenwerk van de schoen extra verstevigd om je maximale steun en stabiliteit te bieden. Het vetersysteem is klassiek, maar wel met een twist, want de veteroogjes (vier stuks) zijn asymmetrisch geplaatst. De schoen heeft een dikkere foamlaag gekregen en is breder van vorm. Ook dit levert meer stabiliteit op en daarnaast meer responsieve demping. De speciale vorm van het Nike React Foam is bovendien volledig afgestemd op een zo natuurlijk mogelijke afwikkeling van je voet tijdens het hardlopen. De React Infinity Runs wegen maar weinig en zijn aan de binnenzijde gevoerd met textiel dat bijdraagt aan de uitstekende ventilatie van de schoen. Op de loopzool is extra rubber aangebracht. Dit zorgt niet alleen voor meer grip, maar hierdoor slijt de zool ook veel minder snel. De hoogste tijd om je PR aan te scherpen, dus scoor vandaag nog jouw paar Nike React Infinity Run sneakers.