Nike Air Flight 89 sneakers

28 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Flight 89

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Flight 89.

De Nike Air Flight 89 sneakers brengen de jaren tachtig van de vorige eeuw weer tot leven. Deze dikke retro basketbalsneakers domineren het court en de straat. En daarom is de Sneakerbaron dol op deze sneakers. De Nike Air Flight 89 sneakers vallen in de categorie basketbal, maar dat het basketbalcourt is zeker niet de enige plek waar ze graag zijn. Ze gaan ook graag met je mee, de stad in of de straat op om te chillen met je kameraden. Het upper van deze sneakers is gemaakt van soepel, premium kwaliteit leer. Op de neus van de schoen zijn kleine perforaties aangebracht, die zorgen voor een uitstekende ventilatie. De middenvoet krijgt extra steun door de overlay die op deze hoogte is aangebracht en die je strak kunt aantrekken door middel van de vetersluiting.

De halfhoge kraag van de Air Flights 89’s is comfortabel en zacht en zorgt voor prettige instap. Extra support en stabiliteit tref je aan rond de hiel en enkel. In de tussenzool van de schoen is de befaamde OG Nike Air demping verwerkt, die speciaal ontwikkeld is voor basketballers. Sprong- en veerkracht? Check! Snelle, korte en abrupte bewegingen worden moeiteloos opgevangen en gepareerd door het profiel op de rubberen loopzool. De Nike Air Flight sneakers zijn op verschillende plekken voorzien van stijlvolle branding. Zo laat je iedereen jouw gevoel voor stijl en klasse zien!