Nike Air Zoom-Type sneakers

51 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike Air Zoom-Type

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Air Zoom-Type.

De Nike Air Zoom-Type sneakers zijn voor Nike een soort statement. Deze sneakers zitten stampvol Nike-innovaties en hebben al heel wat atleten naar topprestaties geleid. Wat de Sneakerbaron betreft mag Nike best vaker een statement maken, want wat een fraaie sneakers zijn dit zeg! De Nike Air Zoom-Type sneakers zijn een opvallende verschijning. Dit komt door de ietwat futuristische looks van deze sneakers. Het dubbel gestapelde Cushlonfoam met offset in de hak (innovatie) is hier voor een groot deel verantwoordelijk voor. Een ander voorbeeld van innovatie is de plastic plaat die over de gehele lengte van de schoen is aangebracht.

Deze zorgt voor comfort en stabiliteit. Het bovenwerk van de Zoom-Types is, haast vanzelfsprekend, gemaakt van het ademende mesh materiaal, in combinatie met overlays van synthetisch leer. Ter hoogte van de voorvoet is een dikke Zoom Air unit (innovatie) aangebracht die gelukkig weer goed te zien is. De schoen heb je in no-time aangetrokken, dankzij het handige lusje dat aan de hiel van de schoen is bevestigd. De rubberen geprofileerde buitenzool levert je precies de grip die je nodig hebt. Sporten, chillen of dagelijks casual dragen….de Nike Air Zoom-Type sneakers zijn maar wat graag van de partij.