Nike ACG Mountain Fly sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Nike ACG Mountain Fly

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike ACG Mountain Fly.

Wanneer je de Nike ACG Mountain Fly sneakers draagt, weet je zeker dat je elke uitdaging aan kunt. Deze stoere sneakers zijn op hun allerbest onder extreme omstandigheden. Ze maken korte metten met moeilijk begaanbaar terrein en bieden je ook nog eens maximaal comfort. De Sneakerbaron heeft deze sneaker natuurlijk meteen toegevoegd aan zijn collectie. De Nike ACG Mountain Fly sneakers zijn gemaakt voor iedereen die graag aan outdoorsporten als klimmen, trailrunning en hiken doet. Ze hebben veel gemeen met onder andere de Nike ACG Air Nasu sneakers en de Nike Pegasus Trail sneakers.

De ACG Mountain Fly's zien er stoer en robuust uit. Een uitstraling die als geen ander past bij deze sneakers. ACG staat voor All Conditions Gear en dat betekent dat deze sneakers onder alle omstandigheden hun mannetje staan. Daag ze dan ook gerust uit. Het upper van de schoen bestaat uit ripstop en synthetisch materiaal. Dit is luchtig en houdt je voeten droog en koel. Tegelijkertijd is dit materiaal stevig en biedt het instant support en stabiliteit. Net als bij de Nike Juniper Trail sneakers is de hak versterkt om je van nog meer stabiliteit te voorzien. De vetering is zo ontworpen dat je deze snel en eenvoudig onderweg aan kunt passen. Treklusje op de hiel en tong maken aantrekken van de schoen makkelijk(er). Nike React foam, dat ook verwerkt is in de Nike React Vision sneakers, zorgt ervoor dat je beschikt over uitstekende responsieve demping. De rubberen buitenzool is stroef en heeft grote noppen die jouw garantie zijn voor maximale grip. De Nike ACG Mountain Fly sneakers banen voor jou de weg, verhard of onverhard en onder alle omstandigheden.