Nike Space Hippie sneakers

60 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#nikespacehippie

Onder de loep Nike Space Hippie

Kleuren, materialen en het verhaal van de Nike Space Hippie.

Nike neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en daar is de Sneakerbaron blij mee. Hoe Nike dit doet? Onder andere door middel van de Nike Space Hippie sneakers. Want wist je dat deze dikke sneakers voor het overgrote deel gemaakt is van gerecycled materiaal? Hoe gaaf is dat! Zo zijn er onder andere oude t-shirts en gerecyclede plastic flessen in het upper van de Nike Space Hippie sneakers verwerkt. De schoen heeft een normale pasvorm en een bijzonder aangename, comfortabele fit. Het bovenwerk is namelijk zowel stevig als soepel, waardoor de schoen zich zonder problemen aanpast aan de contouren van je voet. De Space Hippie’s hebben een minimalistisch design, dat tegelijkertijd heel futuristisch is.

De dikke foam zool is opgebouwd uit verschillende soorten foam, waaraan Nike Grind rubberen spikkels is toegevoegd. De responsieve demping is superieur en geeft je het gevoel dat je nauwelijks de grond raakt wanneer je loopt. De loopzool heeft een wafelpatroon meegekregen, waardoor je je geen enkele zorgen hoeft te maken over grip en tractie. De Nike Space Hippie sneakers zijn sneakers die het, net als jij, goed voor hebben met onze aarde. Worden dit jouw nieuwe sneakers?